Sunday, 1 July 2012

Be nice with me :(


Assalamualaikum, Bye june, Hello july and I'm waiting you August my birthday ;)
And Hi awak yang membaca ni senyum sikit :D ni tetiba pula hati rasa nak update sebab kena twitlimit, ish kejam kan twitter tu T.T hmm btw, hidup single ni sangat lah bebas! takde sape kongkong, tapi hidup single ni sangat juga bosan, dan selalu jealous bila tengok pasangan yang berswee-sweet dan bergambar selalu, seriously jealous gila :'( and saya takda girlfriend cuma ada crush, setiap malam saya selalu tegur dia, dan kami happy.
saya cuba luahkan perasaan dekat dia, tapi........ tak boleh!! sebab saya takut dikecewakan lagi.
saya hanya mampu buat dia happy, dan saya berharap dia akan sedar yang saya suka dia.
tapi sebenarnya dia makin menjauh dari saya. okay sangat kecewa :( bila berharap terlalu lama last last
dikecewakan juga. fuhhhh tak boleh terima T-T tapi saya tahu, bukan seorang je perempuan ada didunia ini :)
mungkin buat semestara saya  lagi suka single :) sebab saya tahu ada lagi someone yang cuba gembirakan saya, cuma belum tepat dgn masanya lagi. And awak Bernama "Ex" saya rindu masa saya first time kenal awak sampai lah kita break. seriously rindu masa gelak ketawa bersama awak. saya sebenarnya still sayang awak, tapi ini semua kerana EGO saya yang terlalu tinggi sampaikan kita berpisah. saya masih sayang awak F :/ tapi sekarang pada /02/07/2012 awak dah mula suka dekat someone yg bernama kawan saya. hmm awak tahu tak yang saya setiap malam stalk awak? fav tweet awak, fav mention awk dgn dia. SAYA SANGAT JEALOUS melihat awak bersweet-sweet dgn dia, dan yang pasangan lain :'( okay ini semua salah saya!! mulai malam ini 02/07/2012 saya akan beruba. dan awak crush, saya janji akan ubah perangai saya, dan awak juga kawan, saya akan ubah perangai saya :') Insyaallah. bye x

 Hi Ex Crush and Ex girlfriend if you are happy, I'm happy too :) saya akan move on kembali, dan cari "DIA" yang bernama jodoh :-) Assalamualaikum x
 
                                                                  Untuk Awak Ex :)


eh eh ada lagi, awak awak dan awak semua kena ingat puasa tak lama lagi dan saya sangat tak sabar puasa tarawih and yang paling penting sekali main mercun yahuuu ~,~ LOL kbye x


Ya Allah Ya TuhanKu Panjangkan lah usia bumi mu ini amin....  Assalamualaikum bye x

         

                                                                   Thanks awak yang sudi baca tu :-) don't hate me tau x(

No comments:

Post a Comment

 
Design By www.faqihahhusni.com. Edited by Mohd Shukri